Zlecenie 12237979 - 1. Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest...

   
Analizuj Zamówienie 12237979
źródło Internet
data publikacji 2025-12-18
przedmiot zlecenia
1. Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest dostawa, montaż oraz uruchomienie profesjonalnego elektrycznego pieca konwekcy
jno-parowego z podstawą, przeznaczonego do intensywnych zastosowań gastronomicznych, w szczególności w restauracjach. 2. Wymagane minimalne parametry techniczne i funkcjonalne 2.1. Rodzaj i przeznaczenie • Profesjonalny piec konwekcyjno-parowy elektryczny z podstawą. • Przeznaczony do obróbki termicznej potraw w trybach: konwekcyjnym, parowym oraz mieszanym. • Konstrukcja umożliwiająca intensywną, ciągłą eksploatację gastronomiczną. 2.2. Pojemność i kompatybilność • Pojemność komory pieca: - minimum 10 × GN 2/1 lub równoważnie - minimum 20 × GN 1/1. • Komora robocza przystosowana do standardowych pojemników gastronomicznych GN. 2.3. Parametry elektryczne • Zasilanie: elektryczne (prąd). • Napięcie zasilania: 400 V (lub równoważne, kompatybilne z instalacją trójfazową). • Moc przyłączeniowa: nie mniejsza niż 37 kW (lub równoważna, zapewniająca pełną funkc

Powstaje w kontekście projektu
KPOD.01.03-IW.01-6276/24 - Inwestycja w rozwój i wzmocnienie odporności działalności Restauracji Pod Aniołami w województwie Małopolskim poprzez dywersyfikację oferty
branża Elektronika, RTV, AGD, multimedia
podbranża sprzęt gospodarstwa domowego
kody CPV 39312000, 39315000, 42214100
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Małopolskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Małopolskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: sprzęt gospodarstwa domowego