Przetarg 12207074 - Dostawa produktów żywnościowych do stołówki szkolnej w...
| Analizuj | Zamówienie 12207074 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2025-12-09 |
| przedmiot ogłoszenia | Dostawa produktów żywnościowych do stołówki szkolnej w Zespole Szkół w Radzyniu Chełmińskim w 2026 roku Część 1: Część 1 – Dostawa warzyw i owoców świeżych do Zespołu Szkół w Radzyniu Che łmińskim zgodnie z formularzem asortymentowo - cenowym stanowiącym załącznik 1a do Specyfikacji warunków zamówienia.Warzywa i owoce powinny być świeże, bez oznak zepsucia i pleśni. Powinny być dostarczane w koszach plastikowych posiadających stosowne atesty. Opakowanie nie powinno wykazywać oznak uszkodzeń mechanicznych. Kosze nie mogą posiadać oznak zabrudzenia. Towar musi być ułożony w koszach w sposób zabezpieczający go przed uszkodzeniem lub obniżeniem jakości pod względem wartości odżywczych. Część 2: Część 2 – Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych do Zespołu Szkół w Radzyniu Chełmińskim zgodnie z formularzem asortymentowo - cenowym stanowiącym załącznik 1b do Specyfikacji warunków zamówienia.Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne powinny być świeże, bez oznak zepsucia i pleśni. Powinny być dostarczane w zamkniętych opakowaniach lub pojemnikach plastikowych z pokrywami, posiadającymi stosowne atesty, pojemnikach plombowanych lub metkowanych, czystych i nieuszkodzonych. Część 3: Część 3 – Dostawa warzyw, owoców i ryb mrożonych do Zespołu Szkół w Radzyniu Chełmińskim zgodnie z formularzem asortymentowo - cenowym stanowiącym załącznik 1c do Specyfikacji warunków zamówienia.Warzywa, owoce i ryby mrożone powinny być dostarczane w zamkniętych opakowaniach lub pojemnikach plastikowych z pokrywami, posiadającymi stosowne atesty, pojemnikach plombowanych lub metkowanych, czystych i nieuszkodzonych. Część 4: Część 4 – Dostawa produktów mleczarskich do Zespołu Szkół w Radzyniu Chełmińskim zgodnie z formularzem asortymentowo - cenowym stanowiącym załącznik 1d do Specyfikacji warunków zamówienia.Produkty mleczarskie powinny być dostarczane w zamkniętych opakowaniach, posiadającymi stosowne atesty, pojemnikach plombowanych lub metkowanych, czystych i nieuszkodzonych. Część 5: Część 5 – Dostawa artykułów spożywczych do Zespołu Szkół w Radzyniu Chełmińskim zgodnie z formularzem asortymentowo - cenowym stanowiącym załącznik 1e do Specyfikacji warunków zamówienia.Artykuły spożywcze powinny być dostarczone w oryginalnych, nienaruszonych opakowaniach zawierających oznaczenia fabryczne, tzn. rodzaj, nazwę wyrobu, ilość, datę przydatności do spożycia, nazwę i adres producenta oraz inne oznakowania zgodne z obowiązującymi w tym zakresie przepisami prawa żywnościowego. Dostarczane artykuły spożywcze w zależności od ich kategorii muszą przy każdej dostawie posiadać wszystkie niezbędne dokumenty wymagane przepisami prawa w zakresie produktów żywnościowych. Część 6: Część 6 – Dostawa pieczywo, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich do Zespołu Szkół w Radzyniu Chełmińskim zgodnie z formularzem asortymentowo - cenowym stanowiącym załącznik 1f do Specyfikacji warunków zamówienia.Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie powinny być dostarczane w koszach plastikowych posiadających stosowne atesty. Opakowanie nie powinno wykazywać oznak uszkodzeń mechanicznych. Kosze nie mogą posiadać oznak zabrudzenia. Towar musi być ułożony w koszach w sposób zabezpieczający go przed uszkodzeniem lub obniżeniem jakości zarówno pod względem wartości odżywczych jak też właściwości organoleptycznych. Towar nie może wykazywać oznak nieświeżości lub zepsucia. Część 7: Część 7 – Dostawa jaj do Zespołu Szkół w Radzyniu Chełmińskim zgodnie z formularzem asortymentowo - cenowym stanowiącym załącznik 1g do Specyfikacji warunków zamówienia.Jaja powinny być dostarczone w oryginalnych, nienaruszonych opakowaniach zawierających oznaczenia fabryczne, nazwę wyrobu, ilość, datę przydatności do spożycia, nazwę i adres producenta oraz inne oznakowania zgodne z obowiązującymi w tym zakresie przepisami prawa żywnościowego. Dostarczane jaja muszą przy każdej dostawie posiadać wszystkie niezbędne dokumenty wymagane przepisami prawa w zakresie produktów żywnościowych. KGS.2602.3.2025 |
| branża | Spożywcza |
| podbranża | artykuły spożywcze |
| kody CPV | 3142500, 3220000, 15000000, 15100000, 15300000, 15332000, 15400000, 15500000, 15600000, 15800000, 15810000 |
| forma | tryb podstawowy |
| typ ogłoszenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Kujawsko-Pomorskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Kujawsko-Pomorskie |