Zlecenie 12234870 - Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi...

   
Analizuj Zamówienie 12234870
źródło Internet
data publikacji 2025-12-17
przedmiot zlecenia
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej w formie zimnego bufetu podczas szkoleń realizowanych przez Uniwersyte
t Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie w ramach projektu „UMCS dla rynku pracy 2.0” realizowanego z programu Fundusze Europejskiej dla Rozwoju Społecznego 2021-2027 współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Plus. Przykładowe menu: - przekąski słodkie (ciasto pieczone np. szarlotka, sernik, ciasto jogurtowe, kruche ciastka) (do wyboru),/ 200 g na os. - woda (gaz./niegaz.), - przekąski koktajlowe typu kanapki (min. 4 kanapki/os.), pieczywo - bułka wieloziarnista 100g, masło około - 10g, ser żółty – 25-30 g, wędlina (do wyboru: szynka wieprzowa, drobiowa, wędzona, kiełbasa) – 30-35 g, dodatki (do wyboru: sałata zielona, ogórek, pomidor, papryka, itp.), - serwis kawowy, tj. w ramach przerwy kawowej serwowane będą: kawa, herbaty: minimum 3 rodzaje (min. herbata czarna, earl grey, owocowa), cukier biały i trzcinowy podawany w saszetkach,

Powstaje w kontekście projektu
FERS.01.05-IP.08-0465/23 - UMCS dla rynku pracy 2.0
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi restauracyjne
kody CPV 55300000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Lubelskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Lubelskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi restauracyjne