Zlecenie 12234870 - Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi...
| Analizuj | Zamówienie 12234870 |
|---|---|
| źródło | Internet |
| data publikacji | 2025-12-17 |
| przedmiot zlecenia | Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej w formie zimnego bufetu podczas szkoleń realizowanych przez Uniwersyte t Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie w ramach projektu „UMCS dla rynku pracy 2.0” realizowanego z programu Fundusze Europejskiej dla Rozwoju Społecznego 2021-2027 współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Plus. Przykładowe menu: - przekąski słodkie (ciasto pieczone np. szarlotka, sernik, ciasto jogurtowe, kruche ciastka) (do wyboru),/ 200 g na os. - woda (gaz./niegaz.), - przekąski koktajlowe typu kanapki (min. 4 kanapki/os.), pieczywo - bułka wieloziarnista 100g, masło około - 10g, ser żółty – 25-30 g, wędlina (do wyboru: szynka wieprzowa, drobiowa, wędzona, kiełbasa) – 30-35 g, dodatki (do wyboru: sałata zielona, ogórek, pomidor, papryka, itp.), - serwis kawowy, tj. w ramach przerwy kawowej serwowane będą: kawa, herbaty: minimum 3 rodzaje (min. herbata czarna, earl grey, owocowa), cukier biały i trzcinowy podawany w saszetkach, Powstaje w kontekście projektu FERS.01.05-IP.08-0465/23 - UMCS dla rynku pracy 2.0 |
| branża | Gastronomia, catering |
| podbranża | usługi restauracyjne |
| kody CPV | 55300000 |
| forma | zapytanie ofertowe |
| typ zlecenia | usługi, wykonanie |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Lubelskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Lubelskie |