Przetarg 12232965 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły...
| Analizuj | Zamówienie 12232965 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2025-12-16 |
| przedmiot ogłoszenia | Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej nr141 im. majora Henryka Sucharskiego w Warszawie w 2026 r. Część 1: ARTYKUŁY SPOŻYWCZE – przyprawy zapach świeży po otwa rciu produktów, bez oznak spleśnienia, grudek, produkty gotowane sypkie, bez sklejania się twarde sprężyste, produkty z puszek bez pleśni, mętnej konsystencji, ZGODNIE Z OPISEM PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA W FORMULARZU ASORTYMENTOWO CENOWYM ZAŁ. NR 2 Część 2: PRODUKTY MLECZARSKIE świeżość, dobry smak po otwarciu produktów, niezbrylone sery naturalne, gęste jogurty. ZGODNIE Z OPISEM PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA W FORMULARZU ASORTYMENTOWO CENOWYM ZAŁ. NR 2 Część 3: OWOCE I WARZYWA owoce, warzywa, powinny być niezwiędnięte, skorupka twarda, bez uszkodzeń zewnętrznych, owoce kulisto-stożkowate, dopuszcza nieregularne, intensywnie kolor, skóra gładka ,tłustawa, lśniąca, miąższ mają zielonkawobiały, soczysty. Warzywa korzenne- korzenie powinny być jędrne, niepopękane, niesparciałe, bez uszkodzeń przez szkodniki, bez plam. Warzywa- klasy pierwszej, nie powinny być zaparzone, zamarznięte, zapleśniałe, Fasola- nasiona nie powinny być zbutwiałe, spleśniałe; Owoce, warzywa liściaste – bez plam, zdrowe, bez uszkodzeń. ZGODNIE Z OPISEM PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA W FORMULARZU ASORTYMENTOWO CENOWYM ZAŁ. NR 2 Część 4: OWOCE WARZYWA MROŻONE Warzywa owoce świeże bez uszkodzeń, odpowiednio mrożone RYBY świeże, mrożone odpowiednio całe , zapach smak świeży, po odmrożeniu nierozpadają się ZGODNIE Z OPISEM PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA W FORMULARZU ASORTYMENTOWO CENOWYM ZAŁ. NR 2 Część 5: MIĘSO, WĘDLINY, DRÓB. Barwa mięsa świeżego powinna być bladoróżowa do czerwonej, soczyste, barwa, zapach, konsystencja, powierzchnia i przekrój mają świadczyć o świeżości produktu, wędliny konsystencja ścisła, barwa na przekroju jasno różowa, smak i zapach charakterystyczny dla mięsa peklowanego, parzonego i użytych przypraw, dopuszczalne pojedyncze skupiska galarety. ZGODNIE Z OPISEM PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA W FORMULARZU ASORTYMENTOWO CENOWYM ZAŁ. NR 2 Część 6: WYROBY GARMAŻERYJNE ręcznie wyrabiane, nieposklejane o zawartości zgodnie z opzZGODNIE Z OPISEM PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA W FORMULARZU ASORTYMENTOWO CENOWYM ZAŁ. NR 2 SP 141.26.4.2025 |
| branża | Spożywcza |
| podbranża | artykuły spożywcze |
| kody CPV | 3311000, 15100000, 15220000, 15300000, 15500000, 15800000, 15894000, 15896000 |
| forma | tryb podstawowy |
| typ ogłoszenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Mazowieckie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Mazowieckie |