Przetarg 12192832 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły...
| Analizuj | Zamówienie 12192832 (zakończone) |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2025-12-03 |
| przedmiot ogłoszenia | Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej nr255 im. C.K.Norwida w Warszawie w 2026 r. Część 1: ARTYKUŁY SPOŻYWCZE – przyprawy zapach świeży po otwarciu produktów, bez oznak spleśnienia, grudek, produkty gotowane sypkie, bez sklejania się twarde sprężyste, produkty z puszek bez pleśni, mętnej konsystencji, ZGODNIE Z OPISEM PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA W FORMULARZU ASORTYMENTOWO CENOWYM ZAŁ. NR 2 Część 2: PRODUKTY MLECZARSKIE świeżość, dobry smak po otwarciu produktów, niezbrylone sery naturalne, gęste jogurty. ZGODNIE Z OPISEM PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA W FORMULARZU ASORTYMENTOWO CENOWYM ZAŁ. NR 2 Część 3: OWOCE I WARZYWA owoce, warzywa, powinny być niezwiędnięte, skorupka twarda, bez uszkodzeń zewnętrznych, owoce kulisto-stożkowate, dopuszcza nieregularne, intensywnie kolor, skóra gładka ,tłustawa, lśniąca, miąższ mają zielonkawobiały, soczysty. Warzywa korzenne- korzenie powinny być jędrne, niepopękane, niesparciałe, bez uszkodzeń przez szkodniki, bez plam. Warzywa- klasy pierwszej, nie powinny być zaparzone, zamarznięte, zapleśniałe, Fasolanasiona nie powinny być zbutwiałe, spleśniałe; Owoce, warzywa liściaste – bez plam, zdrowe, bez uszkodzeń. ZGODNIE Z OPISEM PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA W FORMULARZU ASORTYMENTOWO CENOWYM ZAŁ. NR 2 Część 4: OWOCE WARZYWA MROŻONE Warzywa owoce świeże bez uszkodzeń, odpowiednio mrożone RYBY świeże, mrożone odpowiednio całe , zapach smak świeży, po odmrożeniu nierozpadają się ZGODNIE Z OPISEM PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA W FORMULARZU ASORTYMENTOWO CENOWYM ZAŁ. NR 2 Część 5: MIĘSO, WĘDLINY, DRÓB. Barwa mięsa świeżego powinna być bladoróżowa do czerwonej, soczyste, barwa, zapach, konsystencja, powierzchnia i przekrój mają świadczyć o świeżości produktu, wędliny konsystencja ścisła, barwa na przekroju jasno różowa, smak i zapach charakterystyczny dla mięsa peklowanego, parzonego i użytych przypraw, dopuszczalne pojedyncze skupiska galarety. ZGODNIE Z OPISEM PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA W FORMULARZU ASORTYMENTOWO CENOWYM ZAŁ. NR 2 Część 6: WYROBY GARMAŻERYJNE ręcznie wyrabiane, nieposklejane o zawartości zgodnie z opz ZGODNIE Z OPISEM PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA W FORMULARZU ASORTYMENTOWO CENOWYM ZAŁ. NR 2 Część 7: Pieczywo świeże chrupiące wyprodukowane w dobie dostawy SDT/2025/SP255/PS **************************** UWAGA ZMIANA OGŁOSZENIA Sprostowanie BZP nr: 2025/BZP 00595645/01 z dnia: 2025-12-12 3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia: SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.2.2. Krótki opis przedmiotu zamówienia (Część zamówienia nr 1) Przed zmianą: ARTYKUŁY SPOŻYWCZE – przyprawy zapach świeży po otwarciu produktów, bez oznak spleśnienia, grudek, produkty gotowane sypkie, bez sklejania się twarde sprężyste, produkty z puszek bez pleśni, mętnej konsystencji, ZGODNIE Z OPISEM PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA W FORMULARZU ASORTYMENTOWO CENOWYM ZAŁ. NR 2 Po zmianie: ZAMAWIAJACY DOPISUJE ILOŚCI OD POZYCJI 55-69 ARTYKUŁY SPOŻYWCZE – przyprawy zapach świeży po otwarciu produktów, bez oznak spleśnienia, grudek, produkty gotowane sypkie, bez sklejania się twarde sprężyste, produkty z puszek bez pleśni, mętnej konsystencji, ZGODNIE Z OPISEM PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA W FORMULARZU ASORTYMENTOWO CENOWYM ZAŁ. NR 2 3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia: SEKCJA VIII - PROCEDURA 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 8.1. Termin składania ofert Przed zmianą: 2025-12-12 15:10 Po zmianie: 2025-12-16 16:10 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 8.3. Termin otwarcia ofert Przed zmianą: 2025-12-12 15:20 Po zmianie: 2025-12-16 16:20 |
| branża | Spożywcza |
| podbranża | artykuły spożywcze |
| kody CPV | 15100000, 15220000, 15300000, 15320000, 15330000, 15500000, 15800000, 15894000, 15896000 |
| forma | tryb podstawowy |
| typ ogłoszenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Mazowieckie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Mazowieckie |