Przetarg 12237325 - Sukcesywne usługi cateringowe na potrzeby Uniwersytetu...

   
Analizuj Zamówienie 12237325
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-12-18
przedmiot ogłoszenia
Sukcesywne usługi cateringowe na potrzeby Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach

1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla uczestników studiów podyplo
mowych organizowanych na terenie obiektów Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach przy ul. Bogucickiej 3 i Bogucickiej 5. 2. Przez świadczenie sukcesywnych usług cateringowych zamawiający rozumie usługę przygotowywania posiłków i napojów (zestawów cateringowych zgodnych z opisem w Formularzu nr 5 do SWZ ) oraz ich dowóz/dostarczenie i podanie w terminach i ilościach każdorazowo wskazanych przez zamawiającego w zleceniu, z wykorzystaniem przez wykonawcę własnych urządzeń, sprzętu, naczyń, produktów. Wykonawca dostarczy i rozłoży posiłki i napoje (zestawy cateringowe) w miejscu wskazanym przez zamawiającego.3. Świadczenie usług cateringowych w ramach organizowanych przez zamawiającego wydarzeń będzie odbywało się sukcesywnie, w oparciu o odrębne zlecenia zamawiającego przesłane w formie elektronicznej. 4. Każdorazowe zlecenie obejmować będzie świadczenie usług cateringowych dla nie mniej niż jednej, a nie więcej niż dwóch odrębnych grup uczestników studiów podyplomowych. Liczba uczestników każdej z grup będzie każdorazowo wskazywana przez zamawiającego w zleceniu i wynosić będzie nie mniej niż 16 osób i nie więcej niż 30 osób (grupa pierwsza – 22 osoby, grupa druga – 26 osób). Maksymalna ilość uczestników we wszystkich grupach w jednym dniu wynosić będzie nie więcej niż 50 osób. Zajęcia dla poszczególnych grup odbywać się będą w różnych pomieszczeniach, a catering będzie świadczony oddzielnie dla każdej grupy. 5. Zamawiający udostępni pomieszczenia, w których będą odbywać się wydarzenia w terminie uzgodnionym z wykonawcą, jednak minimalnie 2 godziny przed rozpoczęciem wydarzenia. Zamawiający zapewni również dostęp do mediów tj. do prądu i wody. 6. Podane przez zamawiającego w Formularzu nr 1 do SWZ (Formularz oferty) ilości zestawu cateringowego służą jedynie do oceny i porównania ofert i oparte są na wielkościach szacowanych. Faktyczne ilości zestawu cateringowego będą wynikały z bieżących, rzeczywistych potrzeb zamawiającego.7. Zgodnie z zapisami § 3 ust.12 Projektowanych postanowień umowy stanowiących Formularz nr 4 do SWZ zamawiający zastrzega sobie prawo do ograniczenia zakresu realizacji przedmiotu zamówienia do 50% maksymalnego wynagrodzenia, a wykonawca nie będzie z tego tytułu zgłaszał żadnych roszczeń.8. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz opis sposobu wykonania zamówienia oraz obowiązki wykonawcy określają:8.1. Projektowane postanowienia umowy zwane dalej „PPU” stanowią Formularz nr 4 do SWZ.8.2. Opis przedmiotu zamówienia zwany dalej: „OPZ” stanowią Formularz nr 5 do SWZ.

BZP/029/01037/24
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe, żywienie zbiorowe
kody CPV 55320000, 55321000, 55520000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji śląskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora śląskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi cateringowe , żywienie zbiorowe